JOKIĆ JE VEĆ PREMAŠIO SABONISA: Litvanac nikada nije imao ovakvu statistiku

Novosti online

06. 01. 2021. u 19:06

AGENT srpskog reprezentativca Nikole Jokića, Miško Ražnatović uporedio je svog pulena sa legendarnim Litvancem Arvidasom Sabonisom.

ЈОКИЋ ЈЕ ВЕЋ ПРЕМАШИО САБОНИСА: Литванац никада није имао овакву статистику

Foto: N.Paraušić

Ražnatović smatra da je zvezda Denvera statistički pretekao nekada najboljeg evropskog centra.

- Kada je imao 19 godina njegova tada  čuvena bejzbol dodavanja završavala su na tribinama ili zidu. I niko ga nije kritikovao, već su ga ohrabrivali. Sledeće godine je bio bolji, još bolji, a sada je jedinstven. Već je bolji od Arvidasa Sabonisa - samouvereno je izjavio Ražnatović.

On je dodatno pojasnio svoje navode.

- Sa svim respektom prema Sabonisu, nije nikada imao ovakve brojke. Jokić je trenutno vodeći asistent NBA lige. Sabonis je tada bio čudo, apsolutno sjajan, niko u to vreme nije imao takve pasove od centara, ali ovo je nova dimenzija. Ne zato što je Nikola moj klijent i prijatelj, već jer u istoriji nijedan visoki igrač nije imao ovakve asistencije kao Nikola - zaključio je.

 (B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!