NAJGORI IGRAČ EVROLIGE DOLAZI IZ ZVEZDE: Ima indeks minus devet i nalazi se na začelju liste od 271 imena

Novosti online

08. 01. 2021. u 17:03

CRVENA zvezda se nalazi daleko od TOP 8 faze Evrolige, a posle poraza od Fenerbahčea u poslednjoj sekundi čini se da je naredna runda nemoguća misija.

НАЈГОРИ ИГРАЧ ЕВРОЛИГЕ ДОЛАЗИ ИЗ ЗВЕЗДЕ: Има индекс минус девет и налази се на зачељу листе од 271 имена

Foto arhiva VN

Ako se pogleda pojedinačna statistika igrača i ne čudi što su crveno-beli katastrofalni ove sezone. Kapiten ekipe Branko Lazić je trenutno najlošiji igrač u Evroligi, što je potvrdio i na meču sa turskim timom.

Naime, on je bio jedini igrač u ekipi koji je meč završio sa indeksom korisnosti koji je bio u minusu. Promašio je tri šuta, imao tri izgubljene lopte i tri napravljena faula, bez poena, skoka i asistencije.

Tako je sada posle 18 odigranih kola, Lazić je na začelju statističke liste kada se računa ukupan indeks korisnosti u Evroligi.

Na listi od 271 imena, Lazić je na dnu sa ukupnim indeksom od -9 na 18 mečeva. Uz Lazića su u minusu samo još 17 igrača.

Zvezda na listi za ukupan indeks korisnosti ima i čoveka koji je u vrhu, u pitanju je Džordan Lojd, koji je trenutno na 7. mestu sa ukupnim indeksom od 272 iz 15 mečeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (10)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove