MAJK MELOUN: Jokić igra na MVP nivou, ne juri tripl-dabl na svakom meču

Novosti online

10. 01. 2021. u 12:43

TRENER Denver Nagetsa Majkl Meloun rekao je da Nikola Jokić nema preteranu želju da juri za priznanjem najboljeg igrača NBA lige.

МАЈК МЕЛОУН: Јокић игра на МВП нивоу, не јури трипл-дабл на сваком мечу

Foto: AP

Jokić je u pobedi nad oslabljenim Filadelfija Seventisiksersima u subotu uveče bio nadomak tripl-dabla sa 15 poena, 12 asistencija i devet skokova.

Melounu se nije dopalo jer je njegov tim poveo u prvoj četvrtini, a onda se opustio, zašta kaže da se dešavalo više puta ove sezone.

U trećoj deonici je Denver napravio razliku i dobio je taj deo igre sa 35:21, a novinari su pitali Melouna da li njegov startni centar može cele sezone da ima tripl-dabl u proseku.

“Ne vidim razlog zašto ne. Imaće minute i dobiće priliku za to. Izuzetan košgeter, efikasan plejmejker i odličan skakač. Mislim da je jedan od nekolicine igrača za koje je realno reći da mogu da imaju prosečno tripl-dabl u jednoj sezoni”, rekao je Meloun.

Znajući Somborca, sa kojim sarađuje već punih pet i po godina, trener Denvera veruje da to nije Jokićeva aspiraacija.

“Ipak, znam da to nije Nikolin cilj i da on ne počinje utakmice sa tom idejom, već igra svoju igru. I to je ono što nam je potrebno od njega, mora da poentira, da kreira napade i da skače. Zato definitivno igra na MVP nivou. Nije ludilo pomisliti da može da bude uz Oskara Robertsona i Rasela Vestbruka. Nikola Jokić je definitivno momak koji može da bude deo tog društva”, rekao je Meloun.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S