SAOPŠTENJE EVROLIGE O OTKAZANOM MEČU: O novom terminu odlučuju vlasnici TV prava

Novosti online

13. 01. 2021. u 15:08

UTAKMICA 19. kola Evrolige između Real Madrida i Crvene zvezde zvanično je otkazana nakon što je postal ojasno da avion sa crveno-belom ekspedicijom nije u mogućnosti da sleti na madridsk iaerodrom. Tim povodom oglasila se i Evroliga, čije saopštenje prenosimo.

САОПШТЕЊЕ ЕВРОЛИГЕ О ОТКАЗАНОМ МЕЧУ: О новом термину одлучују власници ТВ права

Foto: Printskrin Youtube

Košarkaši Crvene zvezde nisu poleteli za Madrid, pošto avion koji je trebalo da poleti još u devet ujutru nije dobio dozvolu za let zbog zaleđenog aeordroma u Madridu.

– Utakmica 19. kola između Reala i Crvene zvezde, koja je planirana za sredu, 13. januar od 21 sat, odložena je zbog nemogućnosti Crvene zvezde da doputuje u Madrid.

Let beogradskog kluba nije dobio dozvolu španskih vlasti zbog ekstremno loših vremenskih uslova, koji još od petka vladaju u Madridu i koji ograničavaju broj letova na madridskom aerodromu.

Evroliga će zajedno sa Realom i Crvenom zvezdom proučiti najbolje opcije za odigravanje novog meča, a na osnovu raspoloživosti produkcije nosilaca TV prava.

Nove informacije biće poznate u narednih nekoliko dana, navedeno je u saopštenju Evrolige.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)