KOŠARKAŠKA TRANSFER BOMBA ODJEKNULA AMERIKOM: DŽejms Harden prešao u Bruklin

Novosti online

13. 01. 2021. u 22:53

DžEJMS Harden će nastaviti karijeru u Bruklinu u koji stiže iz Hjustona.

КОШАРКАШКА ТРАНСФЕР БОМБА ОДЈЕКНУЛА АМЕРИКОМ: Џејмс Харден прешао у Бруклин

Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Kako prenose američki mediji ovaj posao je završen. "Bradi" se konačno ostvarila želje da napusti Roketse, što mu je bila i velika želja po završetku prethodne sezone.

U zamenu za Hardena, Hjuston je dobio Karisa Leverta, i četiri pika prve runde, a u čitav posao su uključeni i Klivlend Kavalirsi, kao treća ekipa.

Odmah nakon obavljenog posla, Hjuston Roketsi su trejdovali Karisa Laverta u Indijana Pejserse u zamenu za Viktora Oladipa.

Dakle, Hjuston je dobio Viktora Oladipa, Dantea Eksuma, Rodiona Kuruksa i pika prve runde 2022, 24 i 26. godine, kao i nezaštićenog pika prve runde Milvoki Baksa i četiri pika sa Bruklinom koja će menjati u zamenu za boljeg.

Nema sumnje da Bruklin sada ima tri neverovatna igrača u sastavu - Kevinu Durentu i Kajriju Irvingu se pridružio Džejms Harden.

Ukoliko se jedan od najboljih košarkaša sveta vrati u prepoznatljivu formu Netsi bi mogli da budu glavni favoriti za osvajanje NBA lige.

Zapratite Novosti sport na Fejsubku

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!