PLEJMEJKER NAPUŠTA PARTIZAN: Crno-beli blizu rastanka sa Amerikancem
STIGAO je Kodi Miler-Mekintajer u Partizan na početku ove sezone. Očekivalo se da će biti veliko pojačanje, ali nije pružio igre kakve su se od njega očekivali, pa je rastanak blizu.
Prema saznanjima "Mozzartsporta" Amerikanac nije ispunio očekivanja i navodno su ostali još administrativni detalji da bi ugovor bio raskinut.
Miler-Mekintajer je u klub iz Humske došao iz Cedevita Olimpije, a za crno-bele je odigrao 13 utakmica u ABA ligi i 12 u Evrokupu.
U regionalnom takmičenju je prosečno beležio 12,6 poena, 2,9 skokova i 3,1 asistenciju po utakmici. Kada su igre u Evropi u pitanju učinak mu je - 13,1 poen, 3,9 uhvaćenih lopti i 4,5 uspešnih dodavanja.
Ipak, čelni ljudi Partizana nisu zadovoljni kako je vodio ekipu na terenu i razigravao saigrače.
Ostaje da se vidi da li će Beograđani tražiti novog igrača na poziciji jedan ili ne. Nedavno je u klub stigao Džoš Perkins, tu je i Ognjen Jaramaz, a na mestu plejmejkera u nekim varijantama može da igra i Markus Pejdž.
Podsetimo, nedavno je u Mornar otišao Nemanja Gordić koji je takođe igrao na mestu organizatora.
Zapratite Novosti sport na Fejsbuku
Preporučujemo
MIROSLAV BERIĆ O OČAJNOM PARTIZANU: Igrači se poigravaju ugledom kluba
20. 01. 2021. u 21:30
FILIPOVSKI POSLE PORAZA U FRANCUSKOJ: Igra nam se raspala zbog njihove agresivnosti
20. 01. 2021. u 08:36
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)