OVO SU DEFINITIVNO POSLEDNJE BRAJANTOVE FOTOGRAFIJE: Dečak napravio neuspešan selfi sa legendom, a Kobijevo obećanje ostalo mu je samo kao san

Novosti online

28. 01. 2021. u 08:46

JEDAN od najboljih košarkaša svih vremena poginuo je u nedelju 26. januara prošle godine, zajedno sa ćerkom Đijanom i još sedam osoba.

ОВО СУ ДЕФИНИТИВНО ПОСЛЕДЊЕ БРАЈАНТОВЕ ФОТОГРАФИЈЕ: Дечак направио неуспешан селфи са легендом, а Кобијево обећање остало му је само као сан

Foto: AP

A sada su u javnosti se pojavile i definitivno poslednje fotografije legendarnog košarkaša. I to ni manje ni više nego neuspešni selfi sa jednim dečakom.

Kada je dan pre Kobiju prišao 13-godišnji Brejdi Smigiel i zamolio ga za fotografiju, nije ni slutio da će to biti poslednja javna fotografija Brajanta.

Bila je subota i Brejdi je igra u Brajantovoj dvorani "Mamba sports akademija" utakmicu. Dečak je zaustavio Kobija i pitao da ga se slikaju.

Međutim, fotografije nisu dobro ispale, pa su se dogovorili da sutradan ponove slikanje.

Foto: Printskrin

 

-Igrate li sutra na turniru - upitao je Kobi, na šta mu je dečak potvrdno odgovorio.

-Onda ćemo sutra napraviti bolju fotografiju - dodao je Kobe.

Nažalost, slavni košarkaš nije ni slutio da svoje obećanje neće ispuniti. Brajant je poginuo sutradan ujutru upravo na putu ka hali gde se održavao turnir i gde je on bio trener ekipe njegove 13-godišnje ćerke Đijane.

Foto: Printskrin

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!