ČETVRTFINALE JOŠ DOSTIŽNO: Ključna sledeća dva meča

G. K.

28. 01. 2021. u 22:33

JESU košarkaši Partizana doživeli drugi uzastopni poraz u drugoj fazi Evrokupa, ali im time nije ugašena nada za plasman u četvrfinale.

ЧЕТВРТФИНАЛЕ ЈОШ ДОСТИЖНО: Кључна следећа два меча

FOTO: M. Vukadinović

Jedina pozitivna stvar koja može da se izvuče iz još jedne siromašne predstave izabranika Saše Filipovskog jeste činjenica da se sa gostovanja Lokomotivi vraćaju sa pristojnom razlikom (74:67), koja je nadoknadiva u revanšu sledeće srede u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Za trijumf ekipe koju predvodi Novica Veličković, u narednom dvoboju sa Rusima, biće neophodno da se prazni minuti u igri svedu na minimum, ali i da pobeda bude sa više od sedam poena razlike, zbog međusobnog skora sa timom iz Krasnodara.

Peti izazov bi za crno-bele mogao da bude ključan u gostima kod Trenta početkom marta, posle završnih turnira kupova i reprezentativnog "prozora". Partizan je ubedljivo slavio, sa skoro 30 poena razlike, u prvom meču, pa bi i druga pobeda nad italijanskim timom odlučivala o drugom mestu u grupi F.

Poslednji meč, sa Metropolitanom, koji u džepu već ima nokaut-fazu, bio bi uvod u razigravanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!