DALEKO JE PLEJ-OF: Košarkašice Kraljeva izgubile od Art Basketa

G.Ć.

28. 01. 2021. u 21:10

Porazom od direktnog rivala, beogradske ekipe Art Basket, košarkašice Kraljeva gotovo su izgubile sve šanse da se plasiraju u plej-of nacionalnog prvenstva.

ДАЛЕКО ЈЕ ПЛЕЈ-ОФ: Кошаркашице Краљева изгубиле од Арт Баскета

FOTO: SSK

U 18. kolu Prve ženske lige Srbije, Beograđanke su na parketu stare hale sportova kraj Ibra zasluženo slavile pobedu 64:58 (9:12, 17:17, 20:20, 18:9).

Pitanje pobednika rešeno je u poslednjoj četvrtini, a najzaslužnije za trijumf gošći bile su Zec sa 24 i Čolić sa 16 poena, dok su najefikasnije u redovima kraljevačkih "malenih" bile Račić sa 15, Marinković i Vingejt sa po 13 poena.

U narednom, 19. kolu, Kraljevčanke gostuju ekipi Novosadska ŽKA, dok će Beograđanke u Nišu za rivala imati domaći Student.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!