FMP SE NE PLAŠI BUDUĆNOSTI: Da što skuplje prodamo kožu

Beta

29. 01. 2021. u 10:16

TRENER košarkaša FMP-a Bojan Đerić rekao je da je Budućnost favorit u predstojećem meču ABA lige, ali da će njegova ekipa pokušati da što "skuplje proda kožu" i sačeka šansu da napravi iznenađenje.

ФМП СЕ НЕ ПЛАШИ БУДУЋНОСТИ: Да што скупље продамо кожу

FOTO: FMP/ABA liga

"Dočekujemo tim Budućnosti koji je postavio sebi za cilj da se vrati u Evroligu što dovoljno govori o tome kakav je tim oformljen ove sezone. Igraju dobru košarku, brzu i imaju dobre rezultate. Plasirali su se u Top 16 Evrokupa i tamo predstavljaju tvrd orah, dok se u ABA ligi bore za prvo mesto", rekao je Đerić, prenosi klub.

"Budućnost je apsolutni favorit u ovoj utakmici, ali mi ćemo gledati da što skuplje prodamo kožu i sačekamo šansu da napravimo iznenađenje", dodao je on.

Košarkaši FMP-a dočekuju sutra ekipu Budućnosti u utakmici 17. kola ABA lige.

Ekipa iz Železnika posle 14 odigranih utakmica ima pet pobeda i devet poraza i deseta je na tabeli regionalnog takmičenja, dok je Budućnost peta sa skorom 11/3.

"Očekuje nas teška utakmica protiv favorizovane Budućnosti. Igramo na domaćem terenu što je naša prednost i imali smo nedelju dana više da se spremimo na utakmicu. Daćemo sve od sebe u želji da napravimo iznenađenje protiv favorita", rekao je košarkaš FMP-a Nemanja Nenadić.

Utakmica FMP - Budućnost igra se sutra od 17.00 u Železniku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk