MORIS POZVAO SVE DA BIRAJU JOKIĆA ZA OL-STAR: Glasajte za velikog dasu, koji igra na MVP nivou

V. N.

31. 01. 2021. u 19:51

TRENUTNO je u NBA ligi u toku glasanje za Ol-star koji se zbog aktuelne situacije oko pandemije virusa korona, najverovatnije, neće održati ni ove godine (planiran od 5. do 10. marta u Indijanapolisu), ali će igrači svejedno zavrediti to laskavo priznanje.

МОРИС ПОЗВАО СВЕ ДА БИРАЈУ ЈОКИЋА ЗА ОЛ-СТАР: Гласајте за великог дасу, који игра на МВП нивоу

FOTO: EPA

Osoba koja bez ikakve sumnje zaslužuje da se nađe u startnoj petorci jeste srpski reprezentativac i superstar Denvera Nikola Jokić, koji ove sezone igra na MVP nivou, što prosek od 25,7 poena, 11,7 skokova i 8,7 asistencija to i potvrđuje. Zato je njegov saigrač iz Nagetsa Monte Moris, preko društvenih mreža pozvao sve navijače da glasaju za Somborca.

- Glasajte za velikog dasu - napisao je Moris, uz emotikon koze (što je takođe skraćenica za "najbolji ikada") i Džokera, što je nadimak koji je Jokić dobio u najjačoj ligi sveta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!