KORONA U MEGI! Dva pozitivna uzorka pred sutrašnji duel sa Zvezdom

Novosti online

31. 01. 2021. u 21:22

KOŠARKAŠKI klub Mega obavestila je javnost da su dva člana stručnog štaba pozitivna na novi korona virus.

КОРОНА У МЕГИ! Два позитивна узорка пред сутрашњи дуел са Звездом

FOTO: KK Mega Soccerbet

- Košarkaški klub Mega ovim putem obaveštava javnost da su u okviru redovnih testiranja tima dva člana stručnog štaba bila pozitivna na virus Covid 19, te da se trenutno dobro osećaju sa blažim simptomima virusa. U skladu sa zdravstvenim merama i propisima oboleli od virusa Covid 19 se nalaze u kućnoj izolaciji - navedeno je u klupskom saopštenju.

Kako Mocartsport nezvanično saznaje, zaraženi članovi stručnog štaba su šef Vladimir Jovanović i njegov pomoćnik Vule Avdalović te će Mega bez pomenutog dvojca sutra od 18 časova gostovati Crvenoj zvezdi u susretu 17. kola ABA lige u hali Aleksandar Nikolić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!