U PARTIZANOVOJ GRUPI VIŠE NEMA NEPORAŽENIH: Trento se revanširao Metropolitanu

Č. V.

02. 02. 2021. u 22:33

U Partizanovoj grupi više nema ekipa koje nisu osetile gorčinu poraza nakon što su košarkaši Trenta pobedili Metrpoloitan na svom parketu u 4. kolu Evrokupa sa 67:57.

У ПАРТИЗАНОВОЈ ГРУПИ ВИШЕ НЕМА НЕПОРАЖЕНИХ: Тренто се реванширао Метрополитану

Foto: Arhiva Novosti

Mnogo toga se sada komplikuje u grupi u kojoj se nalaze crno-beli. Francuska ekipa je sada na učinku 3-1, dok je skor italijanskog sastava 2-2. Partizan i Lokomotiva imaju identičan učinak 1-2.

Dobra igra u drugoj i četvrtoj četvrtini je omogućila Trentu da dođe do važnog trijumfa u borbi za četvrtfinale drugog po kvalitetu evropskog košarkaškog tamičenja.

Ono što je takođe dobro za tim Nikola Brienze je to da imaju bolji skor od čete Jura Zdovca koja je u prvom meču ovih rivala slavila sa 92:86 posle produžetka.

Najefikasniji u ekipi Trenta bio je Luk Mej sa 15 poena, dok su Džeremi Morgan, Džekori Vilijams i Geri Braun postigli po 12. Na drugoj strani najbolji su bili David Mišino i Bastijen Pino sa po 11 poena.

Podsetimo, Partizan i Lokomotiva igraju sutra od 20.30 u Beogradu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!