VREME JE ZA KALKULACIJE: Partizanu su potrebne dve pobede, može dalje i sa jednom...

Novosti online

04. 02. 2021. u 08:35

Košarkaši Partizana pobedili su Lokomotivu rezultatom 71:69 u 4. kolu Top 16 faze Evrokupa.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА КАЛКУЛАЦИЈЕ: Партизану су потребне две победе, може даље и са једном...

FOTO: Ivica Čavka/KK Split

Ova pobeda ostavila je nadu Partizanu u borbi za plasman u četvrtfinale Evrokupa, s obzirom da se ponovo vratio na drugo mesto u Grupi F. 


Ostalo je da se odigraju još dva kola i za sada je sve neizvesno i otvoreno. 

Partizan će u sledećem kolu gostovati ekipi Trenta, a u poslednjem dočekaće francuski Metropolitans. da bi crno-beli prošli dalje, treba da pobede na oba meča.

Najbolja opcija je Partizan još jednom bude bolji od Trenta, a da u isto vreme Metropolitans savlada Lokomotivu, onda bi crno-beli već u sledećem kolu obezbedili plasman među osam najboljih.

Ako pored pobede crno-belih u Italiji, Lokomotiva slavi nad Francuzima u tom slučaju Partizan bi morao da čeka poslednje kolo i po svemu sudeći da savlada i Metropolitans, jer ako bi Lokomotiva dobila oba meča do kraja, Partizan ne bi smeo da dozvoli da uđe u ''krug'' sa ruskom ekipom koja ima bolji međusobni skor od crno-belih.

Postoji i ona loša opcija, šta ako Partizan izgubi od Trenta. Naravno, ukoliko bi bilo sa više od 28 razlike to bi bilo vrlo loše. Tada bi u slučuju da Metropiliten savlada Lokomotivu sve bilo gotovo. 

Teoretski je moguće da sve četiri ekipe imaju na kraju skor 3-3 (Lokomotiva dobija oba meča, Metropolitan izgubi oba) , pa bi se gledala ukupna koš-razlika

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli