DRAMATIČNO NA MALOM KALEMEGDANU: Ukupno 10 zaraženih korona virusom u KK Crvena zvezda

Tanjug

06. 02. 2021. u 13:58

UKUPNO 10 članova KK Crvena zvezda zaraženo je korona virusom, saopštio je danas klub sa Malog Kalemegdana.

ДРАМАТИЧНО НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ: Укупно 10 заражених корона вирусом у КК Црвена звезда

FOTO: KK Borac/Duško Radišić

"Nakon novih detaljnih testiranja i pregleda prvog tima i stručnog štaba koji su obavljeni u petak, identifikovani su novi pozitivni nalazi na virus Covid 19. Naš klub sa žaljenjem konstatuje da je od utorka, tokom svakodnevnih testiranja, utvrđeno prisustvo virusa kod četiri igrača prvog tima, četiri člana stručnog štaba i dva člana administracije", stoji u saopštenju crveno-belih.

Dodaje se da su svi pozitivni stavljeni u kućnu izolaciju i da njihovo zdravstveno stanje prati lekarski tim KK Crvena zvezda.

Zbog ove sitaucije Crvena zvezda je bila primorana da zatraži odlaganje sutrašnje utakmice ABA lige protiv Krke u Novom Mestu.

"Crvena zvezda zbog bezbednosti svih, zdravstvenih protkola u Republici Sloveniji, ali i velikog broja zaraženih u svojim redovima, nije u mogućnosti da otputuje na meč u Novom Mestu. O stanju obolelih i daljim aktivnostima prvog tima tokom vikenda i pred nacionalni Kup Radivoja Koraća, blagovremeno ćemo obavestiti javnost", zaključuje se u saopštenju.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli