JOVANOVIĆ: Kup Koraća važan, daćemo sve od sebe

Novosti online

10. 02. 2021. u 15:22

TRENER Mege Vladimir Jovanović, pred početak završnog turnira Kupa Radivoja Koraća, istakao je da će njegova ekipa dati sve od sebe kako bi na ovom takmičenju bila što bolja.

ЈОВАНОВИЋ: Куп Кораћа важан, даћемо све од себе

FOTO: KK Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Mega sutra od 15 sati u četvrtfinalu Kupa igra protiv zemunske Mladosti u maloj dvorani Spensa u Novom Sadu.

- Radi se o jednom veoma važnom takmičenju u kome se igraju maksimalno tri utakmice do trofeja. Neki smatraju da je zbog toga najlakše, ja ne delim to mišljenje jer je to sistem u kome posle svake utakmice može da se ide dalje ili se vratiš kući. Svako od učesnika Kupa, bez obzira na nivo takmičenja u kome učestvuje, gaji svoje ambicije. Zbog ovakvog sistema svaki učesnik ima svoju šansu da završi u finalu ili čak osvoji trofej. Mi imamo svoje ambicije, pokušaćemo u svakoj utakmici koja je ispred nas od početka budemo maksimalno koncentrisani i fokusirani. Želimo da damo sve od sebe da na ovom takmičenju budemo što bolji - rekao je Jovanović za klupski sajt.

Mega će na finalnom turniru igrati sa 14 igrača: Nikola Mišković, Dejšon Smit, Filip Petrušev, Milenko Tepić, Stefan Momirov, Marko Simonović, Mihailo Jovičić, Luka Cerovina, Karlo Matković, Malkolm Kazalon, Aleksandar Langović, među kojima su i trojica juniora Nikola Jović, Nikola Đapa i Danilo Labović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S