RADONJIĆ POTVRDIO: O'Brajant nije sa nama od Kupa Koraća

Novosti online

17. 02. 2021. u 21:22

CRVENA zvezda pobedila je Borac sa devetoricom igrača u timu, a među njima ponovo nije bio Džoni O'Brajant.

РАДОЊИЋ ПОТВРДИО: ОБрајант није са нама од Купа Кораћа

FOTO: KK Crvena zvezda

Američki krilni centar bio je suspendovan pre Kupa Radivoja Koraća, potom je igrao protiv Radničkog, Partizana i Mege, dao doprinos osvajanju "Žućkove levice", ali nakon povratka iz Novog Sada opet nije deo tima.

Posle trijumfa protiv Čačana, Radonjić je govorio o situaciji sa Amerikancem i otkrio da Amerikanac nije bio tu ni u pripremi za utakmicu.

- Od Kupa nije bio sa nama. Naravno, to su interne klupske stvari, koje treba da se rešavaju. On je dao značajan doprinos osvajanju Kupa u Novom Sadu - izjavio je Zvezdin trener.

- Naravno, stvari su takve da imamo okolnosti kakve imamo, imamo i situaciju vezanu za igrače koji su odsutni zbog korone, oni su bolje, ali nešto preciznije o njima reći je jako teško jer tek treba da se prave analize i procene kako nastaviti povratak posle negativnih testova - dodao je on.

Crvena zvezda u petak igra protiv Zenita i ostaje da se vidi na koliko će igrača do tada moći da raspolaže, s obzirom na to da su zbog korone i dalje odsutni Volden, Kolom, Noko, Hol i Rit.

- Već u petak nas čeka evroligaška utakmica, a nadam se da neće i ovaj meč ostaviti posledice, pa da tog dana budemo u još kraćoj rotaciji - poručio je Radonjić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk