NEMANJINA PARTIJA SEZONE: Bjelica pokazao treneru Sakramenta da je pogrešio (VIDEO)

Novosti online

19. 02. 2021. u 08:20

KOŠARKAŠI Majamija pobedili su prošle noći u gostima ekipu Sakramenta sa 118:110 i tako prekinuli niz od tri uzastopna poraza u NBA ligi.

НЕМАЊИНА ПАРТИЈА СЕЗОНЕ: Бјелица показао тренеру Сакрамента да је погрешио (ВИДЕО)

Foto: AP

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Tajler Hiro sa 27 poena, Keli Olinik je dodao 22, dok su Bem Adebajo i Džimi Batler meč završili sa tripl-dabl učinkom.

Adebajo je upisao 16 poena, deset asistencija i 12 skokova, dok je Batler do trećeg uzastopnog tripl-dabla stigao sa po 13 poena i asistencija i deset skokova.

U redovima Kingsa najbolji je bio srpski košarkaš Nemanja Bjelica koji je kao starter, za 35 minuta na terenu, upisao 25 poena, osam skokova, tri asistencije i dve ukradene lopte.

Džejms Harden je postigao 23 poena, Džo Heris je dodao 21 uz šest trojki za pobedu Bruklina protiv Los Anđeles Lejkersa sa 109:98. Bila je ovo peta uzastopna pobeda Bruklina.

U ekipi Lejkersa najefikasniji je bio Lebron Džejms koji je sa 32 poena preskočio granicu od 35.000 poena u karijeri. On je upisao i osam skokova i sedam asistencija.

Milvoki je zabeležio i peti uzastopni poraz pošto je prošle noći izgubio na svom terenu od Toronta sa 110:96.

Norman Pauel je predvodio Toronto sa 29 poena, dok je Paskal Sijakam ubacio dva poena manje. Najbolji u redovima Milvokija bio je Janis Adetokunbo sa 23 poena, 12 skokova i osam asistencija.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S