ŠEK JE LUD: Jokić uči Amerikance srpski

Novosti online

24. 02. 2021. u 07:49

NIKOLA JOKIĆ je protiv Portlanda ubacio 41 poen, što je osmi put u njegovoj karijeri da postiže 40 ili više poena na utakmici, a četvrti put u poslednjih 12 utakmica.

ШЕК ЈЕ ЛУД: Јокић учи Американце српски

FOTO: AP

Još jedna fantastična partija srpskog centra primorala je Šekila O' Nila da nauči razliku između srpskog i ruskog pa mu je, doduše uz pomoć softvera na pametnom telefonu, na čistom srpskom poručio - "Igraš odlično".

Dok se jedan od najboljih košarkaša ikad mučio sa novim tehnologijama, Jokić je domaćine u studiju Ti-En-Tija učio kako se na srpkom kaže "Šek je lud".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!