RADONJIĆ: Baskonija je u odličnoj formi, Volden je sa nama i videćemo koliko će moći da pomogne

Novosti online

25. 02. 2021. u 15:34

TRENER košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da će njegov tim pokušati da odigra dobru takmičarsku utakmicu protiv Baskonije u 26. kolu Evrolige.

РАДОЊИЋ: Басконија је у одличној форми, Волден је са нама и видећемо колико ће моћи да помогне

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

Crveno-beli sutra od 19 sati igraju utakmicu protiv španske ekipe u Vitoriji, na kojoj ponovo neće biti kvarteta stranaca Lengstona Hola, Lendrija Noka, Duopa Rit i Kina Koloma.

- Još jedno teško gostovanje, još jedan težak meč u okolnostima u kojima se i dalje nalazimo. Volden je tu sa nama i pomoći će nam makar da provede malo vremena na terenu. Videćemo koliko će doprineti, ali to u ovom trenutku nije prioritet, važno je da je sa nama, sačekamo će neko vreme da dođe do nivoa koji nam je potreban - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Baskonija ima skor od 12 pobeda i 13 poraza, dok je Zvezdin učinak 7-18.

- Ekipa Baskonije u borbi za Top 8, s obzirom da ima još dovoljno vremena do kraja ligaškog dela, sigurno traže svoju šansu i po igrama koje su pokazali sigurno da pripadaju borbi za samu završnicu. Ekipa koja je u odličnom statusu, poslednje tri utakmice su dobili, svaku ubedljivije od one prethodne (Žalgiris, Real u Madridu i Himki u Moskvi), svesni smo da nas očekuje dobra ekipa sa velikom kvalitetom i težak meč.

Baskonija se nalazi u odličnoj formi, igra izvanredno u poslednje vreme i biće jako teško u Vitoriji, smatra kapiten Branko Lazić.

- Uostalom, svako gostovanje Baskoniji je teško. Očekujem da mi napravimo iskorak, vraća nam se Kori Volden koji doduše neće moći u punoj meri da nam pomogne, potrebno je vreme. Očekujem svakako napredak u našoj igri, bez obzira što nismo imali puno vremena da se pripremimo za ovu utakmicu. Odlazimo u Vitoriju sa željom da odigramo dobro, jači za tog jednog igrača i u tom delu očekujem iskorak - rekao je Lazić.

Podsetimo, prvi meč ovih rivala u Beogradu dobila je Zvezda ubedljivo sa 90:73.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Tanjug)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!