EVO ZBOG ČEGA JE TRINKIJERI TUŽIO CRNO-BELE: Kada vide kakvu su grešku napravili čelnici Partizana, navijačima iz Humske neće biti dobro

Novosti online

01. 03. 2021. u 08:38

TRAGOM vesti koju je prvi objavio Mocartsport – da je Andrea Trinkijeri tužio Partizan, a posebno da uz dugovanja iz prethodne, traži i isplatu i aktuelne sezone, iako je već nekoliko meseci na drugom radnom mestu – u Bajernu, zahtevala je malo dublje „grebanje“.

ЕВО ЗБОГ ЧЕГА ЈЕ ТРИНКИЈЕРИ ТУЖИО ЦРНО-БЕЛЕ: Када виде какву су грешку направили челници Партизана, навијачима из Хумске неће бити добро

Andrea Trinkijeri foto: N. P.

Kako saznaje Sportski žurnal, tužbu je u ime nekadašnjeg trenera Partizana podnela menadžerska agencija iz Amerike koja ga zastupa, a sve zbog nepoštovanja ugovora.

Naime, u ugovoru koji su potpisali Trinkijeri i Partizan, u jednoj od stavki stoji i da se klub iz Humske obavezuje da plati i porez u Italiji, čiji je Trinkijeri stanovnik i gde je dužan da plati porez. Kao i da će, ukoliko Partizan to ne uradi do određenog roka, biti aktivirna potraživanja iz treće godine ugovora.

Upravo to se i desilo. Partizan u dogovorenom roku nije platio deo poreza, a samim tim klauzula iz ugovora se automatski aktivirala.

I sada su crno-beli u situaciji da moraju da isplate ceo ugovor Trinkijeriju, iako on odavno nije trener Partizana.

Podsećanja radi, iskusni italijanski stručnjak u Humsku je stigao novembra 2018, kada je zamenio Nenada Čanka i potpisao trogodišnji ugovor.

U prvoj sezoni osvojio je Kup Radivoja Koraća, igrao majstoricu polufinala ABA lige, protiv Crvene zvezde i finale domaćeg šampionata, takođe protiv večitog rivala.

U drugoj sezoni selektirao je tim po svom ukusu, crno-beli su igrali sjajno. Odbrani Kup Koraća, ligaški deo ABA lige završili na prvom mestu, a obezbedili i prednost domaćeg terena u plej-ofu Evrokupa. Međutim sezona je prekinuta, a uskoro i saradnja Trinkijerija i Partizana.

Nekadašnji saradnici rastali su se sa lepim rečima. Ali, sada smo svedoci „produženog eha“ tog rastanka.

Kako saznaje Mocartsport, Trinkijeri je za prošlu i ovu sezonu od Partizana zatražio 700.000 evra preko BAT–a.

(Sportski žurnal)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S