SKANDAL U SRPSKOJ KOŠARCI! Trener dobio astronomsku kaznu zbog obračuna sa sudijama: Ne smem da kažem što sam to uradio! (VIDEO)

Novosti online

09. 03. 2021. u 18:56

KOŠARKAŠKA lige Srbije nažalost je poslala sinonim za kazne i nesportska dešavanja van terena.

СКАНДАЛ У СРПСКОЈ КОШАРЦИ! Тренер добио астрономску казну због обрачуна са судијама: Не смем да кажем што сам то урадио! (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Poslednji takav slučaj viđen je u Staroj Pazovi na duelu između Dunava i Zlatibora. 

Dodeljena je astronomska kazna - najveća u tekućoj sezoni. 

Trener Zlatibora, Strajin Nedović kažnjen je od strane Disciplinskog sudije takmičenja, Dragutina Ilića zbog dve dosuđene tehničke greške, a potom i napada na službeno lice pred kraj susreta.

On  nije želeo previše da priča o tom događaju na konferenciji nakon meča, svestan da bi zbog toga mogao da dobije još veću novčanu kaznu

- Ja sam reagovao kako sam reagovao, dobio sam isključujuću grešku. Sigurno sam je dobio zasluženo, ali uzrok i posledica toga će ostati tajna, pošto ja o tome ne smem da pričam - rekao je Nedović

On će zbog prve tehničke greške, koja mu je treća od početka takmičenja morati da plati 18.000 dinara, a još 36.000 dinara da doda  zbog diskvalifikujuće greške. 

Na sve to, moraće da uplati čitavih 120.000 dinara zbog nesportskog ponašanja, pokušaja napada i pretnji službenom licu, navodi se u saopštenju Košarkaške lige Srbije

Dakle, kada se sve sabere na papiru, Nedović će morati da u kasu domaćeg takmičenja uplati čak 174.000 dinara, što je nestvarna cifra za ovaj rang takmičenja.

Sudije na ovom meču bili su Aleksandar Glišić, Vladimir Vesković i Nemanja Vlahović, a koliko se vidi na snimku sa utakmice, Nedović je imao zamerke na odluku Vlahovića, dok ga je Glišić smirivao prilikom napuštanja parketa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)