VOLI TE TVOJ VELIKI BRAT: Emotivan oproštaj poznatog košarkaša od petnaestogodišnje košarkašice koja je juče izvršila samoubistvo (FOTO)

Novosti online

19. 03. 2021. u 10:34

Srbiju je juče potresla vest da je mlada srpska košarkašica Milica M. izvršila samoubistvo, a od nje se oprostio njen stariji kolega Đorđe Gagić.

ВОЛИ ТЕ ТВОЈ ВЕЛИКИ БРАТ: Емотиван опроштај познатог кошаркаша од петнаестогодишње кошаркашице која је јуче извршила самоубиство (ФОТО)

Foto: Printscreen/Facebook

On je na svom Instagram storiju objavio njenu crno-belu fotografiju sa crnim srcem.

Takođe, Gagić je postavio i njihovu zajedničku fotografiju.

Podsetimo, maloletna košarkašica Partizana, Milica M., presudila je sebi i pronađena je obešena. Ove godine je trebalo da napuni 16 godina, a već sa 15 godina zbog svog talenta uvrštena je u prvi tim crno-belih.

Predsednica kluba, Bojana Janković rekla je da je zatečena i da sa Milicom nikada nije bilo nijedne problematične situacije i da nema objašnjenje šta može da bude razlog da dete digne ruku na sebe.

FOTO: Printskrin/Instagram/ Đorđe Gagić

(PINK) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)