KRAJ CRNE SERIJE: Rašon Tomas predvodio Partizan do pobede protiv Mornara

Novosti online

20. 03. 2021. u 19:21

Košarkaši Partizana pobedili su večeras Mornar 83:75 u Beogradu u 22. kolu regionalne ABA lige.

КРАЈ ЦРНЕ СЕРИЈЕ: Рашон Томас предводио Партизан до победе против Морнара

FOTO: ABA liga

Partizan je ovim trijumfom prekinuo seriju od sedam uzastopnih poraza i sada ima skor od 8:13, dok je ekipa iz Bara na učinku od 17:5.

Rašon Tomas bio je najbolji kod domaćina sa 18 poena i 13 skokova, Markus Pejdž je dodao 14 koševa, dok je u ekipi Mornara Tejlor Smit bio najefikasniji sa 15 poena.

Crno-beli su dobro otvorili meč, borbenošću i energijom uspeli su da protiv lidera ABA lige imaju plus šest na poluvremenu.

Na pravi način ekipa Aleksandra Matovića otvorila je poslednjih 10 minuta, kada je serijom od 8:0 došla do 14 poena viška (70:56).

Kontrolisali su crno-beli meč, realizacija šuta je bila odličana, pa je semafor u jednom trenutku pokazivao veliki plus 16 (79:63).

Usledila je reakcija Mornara, koji je smanjio na minus 10 na manje od dva minuta pre kraja, ali je Partizana uspeo da sačuva prednost i upisao je trijumf.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk