TREJD ROK ZAVRŠEN: Bogdanović ostaje u Atlanti, od sutra će NBA liga izgledati znatno drugačije

Novosti online

25. 03. 2021. u 20:26 >> 21:20

PRED ljubiteljima NBA košarke nalazi se jedan od uzbudljivijih perioda sezone, pošto se u 21.00 časova po našem vremenu, zatvara trejd prelazni rok.

ТРЕЈД РОК ЗАВРШЕН: Богдановић остаје у Атланти, од сутра ће НБА лига изгледати знатно другачије

FOTO: EPA

Među igračima koji se nalaze u glasinama o razmeni, nalazi se i srpski košarkaš Bogdan Bogdanović, koji je navodno na radaru nekoliko timova (Boston, Golden Stejt, Sakramento)

Srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića žele Boston Seltiksi, kao i Golden stejt, a pominje se i mogući povratak u Sakramento, što je malo verovatno. 

Evan Furnije novi je košarkaš Boston Seltiksa. 

Najveće ime koje je u današnjem trejdu u opticaju bez sumnje jeste Kajl Lauri. Filadelfija je odustala od pleja, dok su i dalje zainteresovani Hitsi. Zanimljivo je da su se za potpis Laurija u borbu uključili i Lejkersi i Klipersi. 

Otkucava sat za trejd Laurija. Majami Hitsi ponudili su Dankana Robinsona i Prešosa Ačiuva, Toronto razmišlja u nadi da mogu da dobiju i Tajlera Hira. 

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je prema najavama iz SAD napustio Sakramento i karijeru će nastaviti u Majami Hitu.

Filadelvija je u svoje redove dovela Džordža Hila, a pojedini mediji navode da će Siksersi do kraja prelaznog roka pokušati da dovedu i Kajla Laurija. 

Viktor Oladipo je trejdovan u Majami Hitse. U Hjuston su otišli Keli Olinik i Ejveri Bredli.

Mnogi su očekivali trejd Lonza Bola, ali po najavama, ostaće deo Nju Orleans Pelikansa 

Ražon Rondo trejdovan je u Los Anđeles Kliperse. Dok su Atlanta Hoksi dobili su Lua Vilijamsa, dva pika druge runde i novac.

Pomalo neverovatno zvuči podatak da Oklahoma Siti ima 34 draft pikova u narednih sedam godina. 17 u prvoj, isto toliko i u drugoj rundi drafta. Nema sumnje, svetla budućnost čeka tim Tandera.  

Portland je prema pisanju EPSN, doveo košarkaša Toronto Reptorsa, dok je u redove Blejzersa tim iz Kanade poslao Gerija Trenta i Rodnija Huda. 

Terens Ferguson pojačao je Njujork Nikse. 

Kako prenose američki mediji neće Džaval Mekgi biti jedini igrač koji prelazi u Denver. Jokić dobija pojačanje i na četvorci. Reč je o Eronu Gordonu. 

Troj Braun i Mo Vagner trejdovani su iz Vašington Vizardsa u Čikago Bulse, dok su u drugom pravcu otišli Danijel Gaford i Čenlder Hačinson.

Klub bi mogao da promeni Nikola Vučević koji će po navodima američkih medija sezonu nastavitiu dresu Čikago Bulsa, nakon što je dugi niz godina nastupao u dresu Orlanda. 

Džaval Mekgi bi u narednim satima mogao da se preseli u Denver Nagetse gde bi dosta doprineo odbrani Nagetsa. 

Pratite Novosti sport na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!