RADONJIĆ POSLE CSKA: Bili smo mekani, pružićemo maksimum u preostalim mečevima Evrolige

Novosti online

25. 03. 2021. u 21:36

KOŠARKAŠI Crvene zvezde poraženi su u Moskovi od CSKA sa 87:72, a trener crveno-belih Dejan Radonjić je istakao da će njegova ekipa igrati maksimalno do kraja Evrolige.

РАДОЊИЋ ПОСЛЕ ЦСКА: Били смо мекани, пружићемо максимум у преосталим мечевима Евролиге

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

Klub sa Malog Kalemegdana se posle ovog poraza nalazi na učinku 9-22.

- Čestitam CSKA na pobedi. Na početku utakmice smo bili vrlo mekani. U prvih deset minuta postigli su 31 poen – previše, naravno, i stvorili prednost. Posle toga smo igrali bolje, ali u drugoj četvrtini problem su nam predstavljali skokovi u napadu. Imali su mnogo ofanzivnih skokova. U nastavku meča smo bili bolji i u tom segmentu, ali CSKA je kontrolisao meč i zasluženo pobedio - rekao je Radonjić.

Naredne nedelje je duplo kolo u elitnom takmičenju, a Zvezda dočekuje najpre Olimpiju Milano 30. marta, dva dana kasnije Makabi.

- U preostalim utakmicama pokušaćemo da igramo na najbolji mogući način, da pružimo svoj maksimum. Uvek imamo motivaciju da igramo mečeve u Evroligi - zaključio je Radonjić.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu