MILOJEVIĆ: Nije gotovo

Novosti online

26. 03. 2021. u 21:47

KOŠARKAŠI Budućnosti poraženi su u Ljubljani 74:64 od Monaka, pa sada sledi majstorica u Monte Karlu, koja je na programu 31. marta.

МИЛОЈЕВИЋ: Није готово

FOTO: FIBA

Podgoričani su propustili meč loptu za plasman u polufinale Evrokupa, a trener Milojević smatra da su loš napad i skok u odbrani razlog poraza.

- Bili smo loši u napadu, promašili smo mnogo zicera. Imali smo šansu u poslednjoj četvrtini, ali smo i tada promašili neke otvorene šuteve i zicere koje ne bi trebalo. Rival je imao i 20 skokova u napadu, to je previše„, rekao je Dejan Milojević i nastavio:

- Monako je zasluženo slavio, čestitam mom prijatelju Zvezdanu Mitroviću. Posle prve utakmice sam rekao da nije gotovo, da je samo 1-0. Nije gotovo ni sada kada je 1-1. Kada smo mogli da pobedimo jednom, možemo i drugi put.

Zvezdan Mitrović je bio zadovoljan posle meča, četvrtfinalna serija je vraćena u Monte Karlo, a bivši selektor Crne Gore ja naglasio da mu je žao što utakmica nije igrana u njegovom rodnom gradu, Podgorici.

- Sada je 1-1, to je ono što smo hteli. Zadovoljan sam kako smo igrali, kakvu smo energiju imali. Mnogo bolje smo gradili koš, bili smo mnogo sigurniji u skoku i to je razlika u odnosu na prvu utakmicu-  rekao je Mitrović i dodao:

- Ovo ne znači ništa. Prednost domaćeg terena u ovako vanrednim situacijama ne znači mnogo i spremamo se za majstoricu. Do tog duela ćemo i Budućnost i mi imati obaveze u prvenstvu. Jedino što žalim je što se ovaj meč nije igrao u Podgorici, mom rodnom gradu.

Odlučujući treći meč, koji će dati odgovor na pitanje koja ekipa će igrati u polufinalu Evrokupa, na programu je 31. marta u Monte Karlu.

(SPORTKLUB)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)