JOKIĆ NEUTEŠAN: Tek sam u svlačionici shvatio da ga nema nakon šest godina... (VIDEO)

Novosti online

27. 03. 2021. u 09:23

SRPSKI centar se osvrnuo na dešavanja poslednjeg dana trejda i istakao da će mu jedan bivši saigrač posebno nedostajati.

ЈОКИЋ НЕУТЕШАН: Тек сам у свлачионици схватио да га нема након шест година... (ВИДЕО)

FOTO: Pritskrin

Prošao je rok za trejdove u NBA, a Denver je jedna od ekipa koja je dosta poslovala. Stigao je Eron Gordon, a otišao Geri Heris.

Sa Herisom je Nikola Jokić sjajno sarađivao, razvili su odličnu napadačku hemiju. 

Jokić je nakon odlične partije protiv Pelikansa govorio o svom prijatelju na terenu i van terena. 

- Geri je bio tu otkako sam stigao. Stiglo me je kada sam došao u svlačionicu jer on sedi pored mene šest godina. Naravno nije nestao, ali on je bio u Srbiji, imao sam mnogo uspomena sa njim i zajedno smo se razvijali, rasli. Nedostajaće mi, celom timu će nedostajati, istakao je Jokić. 

Sada je dobjo još jednu zvezdu u svom timu, pošto je Orlando rešio da krene u još jednu rekonstrukciju tima i trejdovao je Erona Gordona u Nagetse. 

- On je visok, atletski sjajan, može da čuva više pozicija. Veliki je a zna da šutne i da dribla. Može da utiče na utakmicu na više načina, nadam se da će se brzo uklopiti i da će zaigrati,  nada se srpski centar. 

Na narednim mečevima u Koloradu publika će se vratiti na tribine, a jedna stvar je posebno bitna za glavnog igrača Nagetsa.

- Nedostaje mi porodica, oni su veliki deo mog života i kad god su tu imam potpuno drugačije emocije. Naravno i navijači su uvek bili naš šesti igrač i nadam se da će biti tu i pomoći nam da dobijemo neke utakmice, zaključio je on. 

(MONDO) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)