VOLDEN O PRELASKU IZ PARTIZANA U ZVEZDU: Pokazali su da me žele i poštuju!

Novosti online

01. 04. 2021. u 18:21

PRELAZAK Korija Voldena iz Partizana u Crvenu zvezdu prošlog leta podigao je veliku prašinu u srpskoj košarkaškoj javnosti, ali američki kombo bek je odluku da jednog večitog rivala zameni drugim doneo na osnovu sportskih ambicija.

ВОЛДЕН О ПРЕЛАСКУ ИЗ ПАРТИЗАНА У ЗВЕЗДУ: Показали су да ме желе и поштују!

FOTO: aba liga

To je priznao u razgovoru za Izrael Hajom uoči susreta Crvene zvezde i Makabija iz Tel Aviva u pretposlednjem kolu Evrolige.

Otkrio je da li je bilo straha kada je prešao iz tabora Partizana u Zvezdu. 

- Definitivno sam razmišljao o tome. Znao sam da će biti izazovno i teško, kao i da će reakcija navijača biti jaka. Ali, bila je to odluka koju sam doneo zbog svoje karijere i lične situacije kod kuće - izjavio je Volden, a zatim dodao:

- Bilo je negodovanja i ne baš najlepših poruka, ali imam "debelu" kožu, izdržao sam sve. Kada sam doneo odluku, znao sam šta me čeka.

Ipak, navijači crveno-belih su ga odmah prihvatili

- Učinilo je da mi period tranzicije bude mnogo lakši. Od prvog momenta kada sam došao svi u klubu pokazali su mi da me zaista žele tu i da me poštuju. To mi je zaista olakšalo prelazak. Naravno i navijači su me dočekali širom otvorenih ruku i hvala im zbog toga - istakao je Kori Volden.

(Srbija danas) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S