TRENER DALASA O MARJANOVIĆU: Moraće da nas "uglavi" u svoj raspored, neumoran je i voli košarku

Novosti online

04. 04. 2021. u 15:20

TRENER Dalas Maveriksa Rik Karlajl govorio je posle pobede nad Vašingtonom (109:87) o srpskom košarkašu Bobanu Marjanović.

ТРЕНЕР ДАЛАСА О МАРЈАНОВИЋУ: Мораће да нас углави у свој распоред, неуморан је и воли кошарку

Foto: AP

Visoki centar je odigrao dobru utakmicu, izjednačio je svoj rekord sezone, postigao je 15 poena uz 12 skokova i bila je to njegova druga utakmica u dresu Maveriksa u kojoj je proveo 20 ili više minuta na terenu.

- Boban ima mnogo toga što mu se dešava u životu. Moraće da nas "uglavi" u svoj raspored snimanja reklama. Nije to lako, dobro je dok može da nas uklopi u taj raspored - našalio se Karljal i dodao:

- On je veoma efikasan. Uvek tražimo situacije za koje mislimo da su dobre za njega i u tu nalazimo mesto za njega. Biće važan faktor u svakoj utakmici, koliko god je na terenu. Nije lako raditi ono što on radi. On je neumoran. Ostaće duže u teretani, igraće "edan na jedan" sa nekim od naših momaka iz trenerskog osoblja ukoliko ne igra mnogo, kako bi održao ritam i kondiciju. Momak apsolutno voli da igra košarku, voli saigrači i oni vole njega - zaključio je trener Dalasa.

Podsetimo, klub iz Teksasa se trenutno nalazi na sedmom mestu Zapadne konferencije sa učinkom 47-41.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S