CRVENO-BELI GOSTUJU CEDEVITA OLIMPIJI: Zvezda za drugo mesto, možda i za prvo

V. P.

18. 04. 2021. u 10:00

JOŠ se nije slegla prašina od kontroverznog duela Crvene zvezde i Cedevita Olimpije u Beogradu, posle kojeg je TV Arena sport najavila krivičnu prijavu zbog gubitka signala u poslednjih 26 sekundi meča.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ГОСТУЈУ ЦЕДЕВИТА ОЛИМПИЈИ: Звезда за друго место, можда и за прво

FOTO: ABA liga

Danas u ljubljanskim "Stožicama" (17.00), ovi rivali srešće se ponovo u odloženom meču 24. kola ABA lige. Druga pobeda u četiri dana protiv slovenačkog tima praktično bi crveno-belima osigurala drugo mesto i prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Mogla bi i da ih uputi u pravcu prvog, ukoliko Budućnost danas u istom terminu izgubi crnogorski derbi sa Mornarom u Baru. U tom slučaju imali bi pobedu više od Podgoričana i priliku da se domognu "broja 1" trijumfima nad Krkom u Novom Mestu i na gostovanju u Zadru.

Baranima je pobeda protiv Budućnosti slamka spasa, jer bi dobili priliku za plasman u plej-of pred poslednji meč ligaškog dela sa Igokeom u Laktašima. Cedevita Olimpiji samo trijumfi u preostala tri meča garantuju mesto u doigravanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli