TRAGEDIJA LEGENDE BULSA: Preminuo najstariji sin Skotija Pipena (FOTO)

Novosti online

19. 04. 2021. u 19:42

Najstariji sin košarkaške legende Skotija Pipena, Antroan, preminuo je u 33. godini.

ТРАГЕДИЈА ЛЕГЕНДЕ БУЛСА: Преминуо најстарији син Скотија Пипена (ФОТО)

foto: Tviter

Tačan uzrok smrti nije poznat, ali se zna da je Antroan patio od bolesti pluća. Bio je najstariji Pipenov sin iz prvog braka sa Karen Mekolum. Par je bio u braku dve godine od 1988. do 1990. godine.

- Srce mi je slomljeno, oprostio sam se od svog prvorođenog sina Antrona. Nas dvoje smo delili ljubav prema košarci i vodili smo nebrojene razgovore o igri. Antron je patio od hronične astme i da je nije imao zaista verujem da bi stigao do NBA lige. Ipak, nikada nije dopustio da ga to izneveri.

foto: Tviter

- Antron je ostao pozitivan i vredno radio, a ja sam toliko ponosan na čoveka koji je postao. Molim te, Bože, drži u mislima i molitvama njegovu mamu Karen i svu njegovu porodicu i prijatelje. Ljubazno srce i lepa duša otišli ​​su prerano. Volim te, sine, smiri se dok se ponovo ne sretnemo - napisao je Skoti na Tviteru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)