ŽOC KITI, ŠARAS U ČUDU: Mnogo skupa pesma, mnogo skup snimak... Obradović naručuje pesme u čast Partizana

Novosti online

20. 04. 2021. u 13:07

ŽELjKO Obradović važi za najboljeg evropskog košarkaškog trenera svih vremena, a oni koji ga lično poznaju kažu i da mnogo voli da se provodi.

ЖОЦ КИТИ, ШАРАС У ЧУДУ:  Много скупа песма, много скуп снимак... Обрадовић наручује песме у част Партизана

Foto: AP

Sada je isplivao stari snimak na kome se vidi kako popularni "Žoc" u noćnom provodu "kiti" parama harmonikaša koji mu peva stari "prepravljeni" hit u čast Partizana!

Na snimku se vidi kako harmonikaš Obradoviću peva "Crne kose" Hanke Paldum, a kada dođe do stiha "sve za ljubav, sve za jedan dan", srpski trener odmahuje rukom i ispravlja ga: "Sve za Partizan". Kada je pevač otpevao taj stih, Žoc je izvadio novčanicu da ga "zakiti", a Šarunas kada je video koliko je to para, izbečio se u šoku.

Na snimku koji je nastao mnogo pre korone, najverovatnije na fajnal foru u Beogradu vidi se Obradović u društvu svojih nekadašnjih igrača i prijatelja, legendi.

Tu je sadašnji trener Barselone, legenda evropske i litvanske košarke Šarunas Jasikevičijus, kao i trostruki evroligaški šampion Pero Antić.

Sa njima su i sadašnji trener Cedevita Olimpije Jurica Golemac, sa kojim je Obradović sarađivao u Panatinaikosu, kao i Gruzijac Vladimir Boisa, nekadašnji igrač Olimpije i Jasmin Hukić, koji je sa Hemofarmom i Olimpijom osvajao ABA ligu.

(Mondo)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)