ZVEZDA OSLABLJENA U PLEJ-OFU: Jagodić Kuridža spreman tek za finale

Novosti online

28. 04. 2021. u 13:59

KOŠARKAŠI Crvene zvezde igraće proti Igokee u polufinalu plej-ofa ABA lige, a u tom duelu trener crveno-belih Dejan Radonjić neće moći da računa na krilnog centra Marka Jagodića-Kuridžu.

ЗВЕЗДА ОСЛАБЉЕНА У ПЛЕЈ-ОФУ: Јагодић Куриџа спреман тек за финале

FOTO: ABA liga

Krilni centar, koji se povredio početkom aprila i to baš u meču sa Igokeom, a potom propustio finiš sezone, neće biti spreman za mečeve polufinala sa klubom iz Laktaša.

Očekuje se da će Kuridža sanirati povredu kolena i da će biti spreman za eventualno finale, ako Zvezda trijumfuje u polufinalu.

Plej-of počinje 3. i trajaće najkasnije do 27. maja. Prve dve utakmice polufinala igraće se 3. i 7. maja, a eventualna majstorica zakazana je za 11. maj. 

Finale se igra na tri dobijene, a u zavisnosti od rezultata u polufinalu, počeće 11. ili 15. maja. U slučaju da se u finalnoj seriji igra peti meč, pobednik ABA lige će biti poznat 23. ili 27. maja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S