PETRUŠEV PONOSAN ZBOG PRIZNANJA KOJE JE DOBIO: Veliki uspeh i podsticaj za dalji rad

Tanjug

28. 04. 2021. u 16:30

KOŠARKAŠ Mege Filip Petrušev izjavio je da tri priznanja koja je dobio u ABA ligi za njega predstavljaju veliki uspeh i podsticaj za dalji rad.

ПЕТРУШЕВ ПОНОСАН ЗБОГ ПРИЗНАЊА КОЈЕ ЈЕ ДОБИО: Велики успех и подстицај за даљи рад

Foto: KK Mega/ABA liga

Mladi centar Mege danas je proglašen je za najboljeg igrača, najboljeg strelca i najboljeg mladog igrača, čime je osvojio sva individualna priznanja u Jadranskoj ligi.

- Ovo priznanje za mene predstavlja veliku čast, posebno s obzirom na to kakvi su sve igrači pre mene osvajali tu nagradu (Nikola Jokić, Dario Šarić, Ante Tomić, Dejan Milojević i drugi, prim. aut). Sigurno da mi ovo predstavlja veliki uspeh i podsticaj za dalji rad. Želeo bih da se pre svega zahvalim svojim saigračima na podršci bez kojih ovo ne bi bilo moguće, trenerima i stručnom štabu na čelu sa Vladimirom Jovanovićem na kvalitetnom i napornom radu i prilici koju su mi pružili da pokažem šta umem na terenu, mojoj porodici i svima koji su me podržavali van terena - rekao je Petrušev za klupski sajt.

Osvajanjem ovih priznanja, 21-godinšnji centar na najbolji način krunisao je prvu profesionalnu sezonu u karijeri.

- Hvala Megi koja je verovala u mene, koja je još jednom pokazala da je najbolji klub u Evropi za rad sa mladim igračima i sve ovo je samo potvrda da sam doneo najbolju odluku u dosadašnjoj karijeri kada sam prošlog leta odlučio da pređem u Megu. Imali smo veoma dobru sezonu u ABA ligi koju smo završili sa 14 pobeda, što je sigurno veliki uspeh, bili smo konkurenti za plej-of do pred kraj i sigurno je da imamo razloga da budemo zadovoljni. Okrećemo se obavezama u nastavku sezone i nastavljamo da radimo - izjavio je centar Mege.

Podsetimo, bivši student Univerziteta Gonzaga prosečno je postizao 23,7 poena u regionalnom talmičenju.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)