LAZIĆ O PRIZNANJU ABA LIGE: Nagrada za celu ekipu

Tanjug

29. 04. 2021. u 17:05

KAPITEN košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić izjavio je da je priznanje za najboljeg defanzivca u ABA ligi nagrada za ceo tim.

ЛАЗИЋ О ПРИЗНАЊУ АБА ЛИГЕ: Награда за целу екипу

Foto: Evroliga

Lazić je glasovima trenera i novinara izabran za najboljeg odbrambenog igrača u sezoni u regionalnoj ligi.

"Ovo je priznanje za mene posebno jer su za mene glasali treneri i novinari. Međutim, iako je individualno, ovo je priznanje za celu ekipu i nagrada za sve što smo zajedno učinili tokom ove izuzetno teške sezone. Igrati odbranu je pitanje volje i velike želje za pobedom, a to se u Crvenoj zvezdi podrazumeva. Nekada možeš da odigraš utakmicu u kojoj lopta neće u koš ili ti ne ide, ali odbrana je nešto što je obaveza posebno kada nosis dres Zvezde“, rekao je Lazić za klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak počinju bobru za trofej u ABA ligi, kada će odigrati prvi polufinalni meč protiv Igokee od 18.30 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk