ZENIT IZBORIO MAJSTORICU: Pengosova "osveta" Barseloni

Novosti online

30. 04. 2021. u 21:38

Košarkaši Zenita su u četvrtom meču plej-ofa Evrolige pobedili Barselonu rezultatom 74:61 i izjednačili rezultat u seriji na 2:2.

ЗЕНИТ ИЗБОРИО МАЈСТОРИЦУ: Пенгосова освета Барселони

Foto: Evroliga

Ruski tim je bio jako dobar protiv tima koji je bio najbolji u ligaškom delu takmičenja. Barselona je samo jednom u poslednje tri četvrtine imala zaostatak koji je bio jednocifren.

Kevin Pengos je bio posebno inspirisan protiv nekadašnjih saigrača. Predvođeni njime, igrači Zenita su na prelazu iz treće u četvrtu četvrtinu imali prednost i od 22 poena.

Poslednji odgovor ekipe Šarunasa Jasikevičijusa upravo je bila serija od 11:1 u poslednjoj deonici, ali dalje od 63:51 za protivnika to ih nije odvelo.

Pengos je meč završio sa 22 poena. Pojtres je dodao 12. Nik Kaletes je bio najefikasniji u katalonskom timu sa 19 poena.

Majstorica je na programu 4. maja u Barseloni, a pobednik će na fajnal foru igrati protiv boljeg iz dvoboja Real Madrid - Efes, koga će takođe odlučiti majstorica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)