KAMEN BI PROPLAKAO: Srceparajuća rođendanska čestitka Vanese Brajant maloj Điđi - "Volim te, mambasita" (FOTO)

Novosti online

02. 05. 2021. u 18:36

Prošle nedelje navršilo se 15 meseci od tragične pogibije Kobija Brajanta i njegove ćerke Đijane - Điđi koja bi danas napunila 15 godina. Tim povodom na društvenim mrežama se oglasila njena mama, a Kobijeva udovica, srceparajućom porukom.

КАМЕН БИ ПРОПЛАКАО: Срцепарајућа рођенданска честитка Ванесе Брајант малој Ђиђи - Волим те, мамбасита (ФОТО)

Foto: AP

- Draga Đijana, srećan 15. rođendan! Volim te! Nedostaješ mi svaki dan! Volela bih da si tu s nama. Nema reči kojima mogu da opišem koliko mi nedostaješ. Volim te,helikopterska nesre Mambasita! - napisala je Vanesa uz zajedničku fotografiju s pokojnom ćerkom.

Đijana je bila srednje dete pokojnog košarkaša i njegove udovice, a zajedno su dobili još i ćerke Nataliju Dijamante (18), Bijanku Belu (4) i Kapri Kobi (1).

- Nedostaju mi moja devojčica i Kobi, puno. Nikada neću razumeti zašto se tragedije događaju tako divnim i dobrim ljudskim bićima. I dalje sve deluje nerealno. Kobi, dobri smo bili. Điđi, mama je i dalje ponosna na tebe. Volim te, napisala je Vanesa nedavno na Instagramu.

Kobi i Điđi Brajant poginuli su 26. januara prošle godine u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji dok su putovali na egzibicionu utakmicu. Živote je izgubilo još sedmero ljudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)