NOVI DABL-DABL NIKOLE JOKIĆA: 24 poena srpskog asa u prvoj četvrtini (VIDEO)

Novosti online

06. 05. 2021. u 06:07

PRIBOJAVALI su se navijači Denvera da će Nikola Jokić propustiti duel sa Njujorkom zbog manjih problema sa palcem desne noge, ali izašao je Somborac na parket i oduvao Nikse već u prvoj četvrtini za konačnih 113:97.

НОВИ ДАБЛ-ДАБЛ НИКОЛЕ ЈОКИЋА: 24 поена српског аса у првој четвртини (ВИДЕО)

FOTO: AP

Postigao je 24 od 34 poena ekipe iz Kolorada Jokić u prvih 12 minuta, dvostruko više od cele ekipe iz Njujorka.

Posle furiozne prve deonice otišao je na odmor jer DEnver ima problema sa povredama i umorom igrača, ali ipak je do kraja uspeo da upiše novi dabl-dabl. Na kraju, 32 poena kojima je dodao i 12 skokova, šest asistencija i po dve ukradene lopte i blokade. 

Najveću podršku Nikola Jokić imao je u Ostinu Riversu, koji je Niksima spakovao 25 poena, Majkl Porter je u trijumf ugravirao 17, a Fakundo Kampaco 16 poena.

Kod Niksa se istakao Imanuel Kvikli sa 18 poena, a čak četiri igrača Njujork zaustavilo se na koti od 14 poena – Rouz, Bulok, Rendl, Baret.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku