OVAJ DEČKO NE ŽELI DA STANE: Nova MVP partija Jokića u novom trijumfu Denvera (VIDEO)

Novosti online

14. 05. 2021. u 07:00

Srpski centar Nikola Jokić nastavio je seriju sjajnih igara predvodeći tim i u pobedi Denvera na gostovanju Minesoti sa 114:103.

ОВАЈ ДЕЧКО НЕ ЖЕЛИ ДА СТАНЕ: Нова МВП партија Јокића у новом тријумфу Денвера (ВИДЕО)

AP Photo/David Zalubowski

Ponovo je bio najefikasniji igrač ostvarivši novi dvostruki dvocifren učinak na meču potvrdivši kandidaturu za titulu MVP igrača.

Jokić je meč završio sa 31 postignutim poenom, a upisao je 14 skokova i četiri asistencije u drugoj uzastopnoj pobedi Denvera na gostovanju.

Već od samog starta meča je preuzeo inicijativu i doneo prednost svom timu ostvarivši dvocifren šuterski učinak već u prvoj četvrtini.

Domaćini su samo u trećem delu meča uspeli da pruže značajniji otpor razigranom Denveru ali to nije bilo dovoljno da se vrate u meč i sačuvaju od jedanaestog poraza u negativnoj seriji.

Tim Majka Melouna je već obezbedio mesto u plej-ofu a ovo im je bila treća pobeda nad Minesotom a ukupna 46. pobeda u sezoni.

Na gostovanju su sinoć ubedljivo slavili i LA Klipersi nad Šarlotom sa 113:90 i Milvoki nad Indijanom sa 142:133, a Atlanta je na svom terenu bila bolja od Orlanda sa 116:93 uz novu izvrsnu igru Bogdana Bogdanovića koji je bio najefikasniji igrač meča.

Rezultati mečeva NBA lige:

Šarlot - LA Klipers 90:113
Indijana - Milvoki 133:142
Atlanta - Orlando 116:93
Majami - Filadelfija 106:94
Njujork - San Antonio 102:98
Čikago - Toronto 114:102
Memfis - Sakramento 116:110
Minesota - Denver 103:114
Finiks - Portland 118:117

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)