RADONJIĆ POSLE POBEDE: Budućnost pokazala da je kvalitetan tim, Dobrić je i ranije imao dobre partije

Novosti online

16. 05. 2021. u 21:33

KOŠARKAŠI Crvene zvezde poveli su u finalu ABA lige, pošto su savladali Budućnost sa 82:78 u dvorani "Aleksandar Nikolić". Utiske posle meča izneo je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

РАДОЊИЋ ПОСЛЕ ПОБЕДЕ: Будућност показала да је квалитетан тим, Добрић је и раније имао добре партије

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Crnorogski stručnjak je istakao da je utakmica bila kvalitetna, ali i da su Podgoričani pokazali koliko su kvalitetan tim.

- Pa utakmica je bila interesantana i kvalitetana i moglo je mnogo toga dobrog da se vidi. Mi smo uspevali da gradimo rezultat, u nekim periodima odbranom u nekim nešto boljim napadom. Imali smo i segmente koje smo u ovoj utakmici odradili dobro i to smo koristili, ali smo imali priliku i da vidimo neizvesnu završnicu iako smo imali razliku koja je govorila da će biti lakše. Još jedan pokazatelj koliko je Budućnost kvalitetna i sada apsolutni fokus stavljamo na pripremu za naredni meč, koji se jako brzo igra - rekao je Radonjić.

Ognjen Dobrić je odigrao sjajno, posebno u finišu treće i na startu četvrte četvrtine. Meč je završio sa 23 poena koliko je postigao i Džordan Lojd.

- On je u jednom periodu prikazivao dobre partije. Tim je pre svega bio dobar, timski smo uradili mnogo toga tokom svih 40 minuta i kroz takvu igru pronalazili najbolja moguća rešenja, u napadačkom smislu to je bilo to.

Drugi meč igra se takođe u Beogradu. Na programu je u utorak od 20.30. To je za nešto manje od 48 sati.

- Nema prostora za razmišljanje da li je to dovoljno. Imamo 48 sati, nešto možda malo više, ali to je to - zaključio je Radonjić.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk