RADONJIĆ PRED BUDUĆNOST: Očekujemo još teži meč, Volden i Kuridža neizvesni

Tanjug

17. 05. 2021. u 18:02

Svesni smo da nas očekuje još teža utamica nego ona koju smo odigrali u nedelju.

РАДОЊИЋ ПРЕД БУДУЋНОСТ: Очекујемо још тежи меч, Волден и Куриџа неизвесни

FOTO: ABA liga

 Situacija sa igračima koji nisu mogli da nastupe je takva da nismo u prilici da donosimo odluke", rekao je danas trener Crvene zvezde Dejan Radonjić uoči drugog meča finalne serije plej-ofa ABA lige sa ekipom Budućnosti.

Košarkaši Crvene zvezde u utorak od 20 sati i 30 minuta dočekuju Budućnost u drugom meču finalne serije ABA lige.

Crveno-beli su slavili u prvom susretu rezultatom 82:78, a trener domaće ekipe Dejan Radonjić je rekao da njegovu ekipu čeka još teži susret nego onaj u nedelju:

- Očekujem još bolju Budućnost, pokazali su veliki kvalitet i imamo ogroman respekt prema njima. U prošloj utakmici je bilo dobrih momenata i dobrih elemenata, ali i onih kojima nisam zadovoljan u kojima moramo biti bolji da bismo došli do pobede, rekao je Radonjić za klupski sajt, dodavši da je situacija sa povređenim igračima Korijem Voldenom i Markom Jagodićem Kuridžom i dalje neizvesna:

- Situacija sa igračima koji nisu mogli da nastupe ju prvom meču je takva da nismo u prilici da donosimo odluke, osim na sam dan utakmice“ zaključio je Radonjić.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić je rekao da je vremena za odmor malo i da je cilj poznat.

- Očekuje nas još teži posao jer je Budućnost samo potvrdila ono što znamo, a to je da se radi o odličnoj ekipi. Nema mnogo reči, znamo šta nas čeka, znamo šta želimo, a zna se i put do tog cilja – ogromna energija, borba za svaku loptu, koncentracija na najvišem nivou i čvrstina su nešto što moramo da imamo u svakoj utakmici ove finalne serije, rekao je Lazić.

Nakon drugog meča u Beogradu, serija se seli u Podgoricu gde će se u subotu igrati meč broj tri. Meč broj četiri će se igrati ukoliko bude bilo potrebe, u ponedeljak 24. maja.

Finale se igra na tri dobijene utakmice.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S