SRBI SU HIT U NBA: Dokumentarac o životu i karijeri Bobana Marjanovića

Novosti online

18. 05. 2021. u 08:51

IAKO na terenu nema previše prostora, centar Dalasa Boban Marjanović je godinama unazad jedan od omiljenijih likova u NBA ligi.

СРБИ СУ ХИТ У НБА: Документарац о животу и каријери Бобана Марјановића

Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Navijači ga obožavaju, saigrači i protivnici takođe, zbog čega je “ESPN” odlučio da napravi dokumentarac o životu i karijeri reprezentativca Srbije.

Jedna od neizbežnih tema filma bilo je NATO bombardovanje Srbije iz 1999. godine.

– Nismo očekivali sutrašnji dan to je najstrašniji deo. Svi smo spavali zajedno, moja majka, sestra i ja, ako se nešto desi da smo bar zajedno. Nadam se da više nikada u životu neću doživeti tako nešto – rekao je Boban, koji je, između ostalog govorio i o ulozi u filmu “Džon Vik 3”.

– Drago mi je da sam u filmu bio loš momak, pošto sam u životu veliki druželjubivi džin. Dobio sam poruku da žele da budem u filmu “Džon Vik”, mislim da sam odgovorio milion puta sa “da, da, da, da” – kazao je Marjanović.

“ESPN” je poznat po ovakvim projektima, a u najavi filma na društvenim mrežama biranim rečima su govorili o srpskom asu.

– Boban je dragulj. Od njegove radne etike, preko karaktera i onoga što donosi na terenu i van njega, postao je jedan od najvoljenijih košarkaša u NBA ligi – kažu Amerikanci.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!