VUJOŠEVIĆ POTVRDIO: Istina je, Partizan mi je isplatio dug

Novosti online

19. 05. 2021. u 18:36

PREDSEDNIK KK Partizan Ostoja Mijailović potvrdio je da je izmiren dug prema Dušku Vujoševiću. Ovu informaciju potvrdio je trofejni stručnjak.

ВУЈОШЕВИЋ ПОТВРДИО: Истина је, Партизан ми је исплатио дуг

FOTO: N. Paraušić

Istakao je da je zadovoljan što se sve završilo, ali ne i zahvalan.

- Tačna je vest, ja sam to saznao od novinara jednog medija, da je urađena danas uplata kompletnog duga i zadovoljan sam što je to na taj način završeno, što je stavljeno ad acta i što se oko toga više neću nervirati. Žao mi je što sam morao da koristim neka definitivna sredstva, da se obraćam BAT i što se cela ta priča previše otegla i vremenski produžila i upravo u tom kontekstu sam zadovoljan, što više neće biti nerviranja oko toga. Svestan sam specifične pozicije sadašnje uprave Partizana i da su dolazeći na vodeće pozicije kluba zatekli dosta dugova, ali to nije moja odgovornost. Ja sam pokušao koliko je god moguće da imam razumevanja i da naplata tih dugova bude u ratama - rekao je Vujošević.

Dodao je i da je uvek bio uz klub koji voli.

- Zadovoljan sam što sam isplaćen, Partizan jeste klub koji ja volim, ali kao što sam rekao i tada, isuviše imam godina i bolesti da bih prihvatao neku dečiju priču kako je ljubav prema klubu surogat za pare koje sam više nego pošteno zaradio - rekao je Vujošević za "Sport klub".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk