KRALJ ODVEO LEJKERSE U PLEJ-OF: Lebron srušio Karija njegovim oružjem (VIDEO)

Tanjug

20. 05. 2021. u 08:09

KOŠARKAŠI Los Anđeles Lejkersa savladali su Golden Stejt 1003:100 u utakmici plej-ina i tako izborili učešće u plej-ofu gde će igrati protiv Feniksa.

КРАЉ ОДВЕО ЛЕЈКЕРСЕ У ПЛЕЈ-ОФ: Леброн срушио Карија његовим оружјем (ВИДЕО)

Foto: AP

Trijumf Lejkersima doneo je Lebron Džejms koji je pogodio odlučujuću trojku 58 sekundi pre kraja i postavio konačan rezultat. Džejms je meč završio petim trpil-dablom u sezoni, imao je 22 poena, 11 skokova i 10 asistencija, a odličnu partiju pružio je i Entoni dejvis koji ubacio 25 poena i uhvatio 12 lopti.

U redovima Voriorsa, koji su ispustili 13 poena prednosti sa poluvremena, sjajnu partiju pružio je Stef Kari koji je postigao 37 poena, dok Alen Smailagić nije ulazio u igru odlukom trenera.

Golden Stejt će popravni za plasman u plej-of imati u duelu sa Memfisom koji je u drugom meču plej-in turnira bio bolji od San Antonia 100:96.

Dilon Bruks je bio najefikasniji kod Grizlisa sa 24 poena, Jonas Valančiunas je ima 23 poena i isto toliko skokova, a Dža Morant je dodao 20 poena. U ekipi Sparsa Demar Derozan je zabeležio 20 poena.

Golden Stejt i Memfis odlučujući meč igraju u noći između petka i subote po srednjeevropskom vremenu, a pobednik će u prvoj rundi plej-ofa igrati protiv Jute.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...