PARTIZAN U PROBLEMU PRED START SUPERLIGE: Sedam košarkaša crno-belih van stroja

Novosti online

21. 05. 2021. u 16:43

PARTIZAN se nalazi u problemu u nevreme. Crno-beli muku muče sa povređenim igračima, a ta lista je sve duža.

ПАРТИЗАН У ПРОБЛЕМУ ПРЕД СТАРТ СУПЕРЛИГЕ: Седам кошаркаша црно-белих ван строја

foto: ABA liga

Kako nezvanično saznaje Mozzart Sport, beogradski tim trenutno na raspolaganju ima svega sedam košarkaša, pa su u stručnom štabu fokusirani na što brže osposobljavanje ostalih, kako ne bi bilo poteškoća na početku plej-ofa Superlige Srbije protiv ekipe Mladosti iz Zemuna.

Od ranije su van stroja Markus Pejdž, Ognjen Jaramaz i Rašon Tomas, dok se na startu utakmice protiv Borca pre dva dana povredio i Erik Mika. Takođe, na tom susretu povredu je doživeo i Vil Mozli. Mladi Đorđije Jovanović doživeo peh na treningu i pretrpeo je prelom prsta na šaci.

U međuvremenu, klub je na probu doveo Aleksu Stepanovića iz užičke Slobode. Ovaj talentovani košarkaš rodom iz Niša verovatno će nastupiti u predstojećem plej-ofu protiv Zemunaca, a ne bi bilo čudno da dobije i neku veću ulogu u slučaju da ostali ne budu mogli da se oporave do početka plej-ofa.

Ukoliko Partizan pobedi Mladost u polufinalu će igrati protiv boljeg iz duela Mega - Vojvodina. Preostali parovi četvrtfinala su Crvena zvezda - Zlatibor i FMP - Borac.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S