PARTIZANOV RAZVOJNI TIM DOVODI REPREZENTATIVCA: Ukrajinac potpisuje za Mladost?

Novosti online

22. 05. 2021. u 12:15

PARTIZAN je neslavno završio ovogodišnje takmičenje u ABA ligi, nije se proslavio ni u Evrokupu, pa novog sportskog direktora Zorana Savića očekuje mnogo posla, bez obzira na rezultat u Košarkaškoj ligi Srbije.

ПАРТИЗАНОВ РАЗВОЈНИ ТИМ ДОВОДИ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА: Украјинац потписује за Младост?

FOTO: KK Partizan

Očekuje se velika letnja rekonstrukcija tima i dovođenje kvalitetnih mladih igrača iz Srbije i okruženja. Zanimljivu vest ovog jutra plasirao je specijalizovani košarkaški sajt Sportando“.

Pomenuti mediji navode da će razvojni tim Partizana, zemunska Mladost, uskoro dovesti novopečenog reprezentativca Ukrajine Andreja Voinalovića.

Reč je o momku rođenom 1999. godine, koji igra na poziciji krila. Prethodne sezone je nosio dres Himkija i imao prosek od deset poena u nacionalnom šampionatu. Uz prosečno tri skoka. Posle serije dobrih igara dobio je poziv u reprezentaciju Ukrajine.

Međutim, on će, pre potencijalnog potpisivanja ugovora, morati da prođe probni period. Tek ako zadovolji ljude iz Partizanove filijale, biće uvršten u roster za narednu sezonu.

(Mozzart sport) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!