LEBRONA ČEKA ŽESTOKA KAZNA: As Lejkersa prekršio korona protokole!

Novosti online

22. 05. 2021. u 12:55

KOŠARKAŠ Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms prekršio je protokole NBA lige, koji su na snazi zbog suzbijanja širenja pandemije virusa korona.

ЛЕБРОНА ЧЕКА ЖЕСТОКА КАЗНА: Ас Лејкерса прекршио корона протоколе!

Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Utvrđeno je da je Džejms prisustvovao događaju u sklopu promocije svog brenda tekile pre utakmice protiv Golden Stejt Voriorsa.

ESPN je prvi preneo da je Lebron prekršio zdravstveni protokol u nedelju, a na promociji novog brenda tekile bio je sa nekoliko poznatih ličnosti.

Uslov za prisustvo događaju bila je priložena potvrda o vakcinaciji ili negativan rezultat na virus korona, ali i pored te činjenica, Lebronov potez se svrstava u kršenje pravila lige.

- To je kršenje dogovorenih protokola i to će, kao i u prethodnim slučajevima u NBA ligi, biti rešeno u dogovoru sa klubom - rekao je portparol lige za ESPN.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk