ALARM U PARIZU! Nadal odustaje od Olimpijskih igara? Oglasio se Špančev trener

Александар Илић
Aleksandar Ilić

25. 07. 2024. u 20:38

ŠPANAC Rafael Nadal dobro je zabrinuo svoje navijače. On se povredio dan pred zvanično otvaranje Olimpijskih igara, a njegov nastup u Parizu je neizvestan.

АЛАРМ У ПАРИЗУ! Надал одустаје од Олимпијских игара? Огласио се Шпанчев тренер

Tanjug/AP

Trebalo je da Rafael Nadal trenira na terenima u Parizu, odustao je ubrzo nakon što je objavljeno da će u drugom kolu igrati protiv najboljeg tenisera svih vremena - Novaka Đokovića. 

Uticajni španski mediji preneli su vest da je doživeo povredu tetive kolena i da je upitno hoće li igrati, a dodatnu brigu zadao je i Karlos Moja. 

Legendarni teniser je u razgovoru za jedan španski radio potvrdio da Nadala muči povreda i da ne može da potvrdi da će "bik sa Majorke" i zaigrati u Parizu. 

- Ne mogu da vam kažem da će Nadal igrati. Danas je odlučeno da odmori i da mu se da vreme kako bi se oporavio od problema koji se dogodio juče. Videćemo da li će biti spreman sutra. Najodgovornija stvar trenutno, s obzirom na veličinu događaja koji je pred nama, je da ne forsiramo. Sačekaćemo 48 sati - rekao je Moja. 

Nadalu je ovo trebalo da bude četvrto učešće na Olimpijskim igrama, a na prethodna tri takmičenja on je dva puta stizao do zlata. Prvo je 2008. godine u Pekingu osvojio zlato u singlu, a onda se najsjajnijim odličjem okitio i u dublu u Riju 2016. i to u paru sa Mark Lopezom. 

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)