SVAKO SVOJ KRST DA PONESE... Otkrivamo! Evo šta će srpski olimpijci nositi na svečanom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu (FOTO)

Novosti online

26. 07. 2024. u 16:35

Svečano otvaranje Olimpijskih igara u Parizu počinje danas u 19.30, možete ga pratiti uživo uz prenos na portalu "Novosti", a upravo tu vam i otkrivamo - u čemu će naši olimpijci biti tokom svečanog, ne baš klasičnog, defilea.

СВАКО СВОЈ КРСТ ДА ПОНЕСЕ... Откривамо! Ево шта ће српски олимпијци носити на свечаном отварању Олимпијских игара у Паризу (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Naime, naše dame će biti u crvenoj kombinaciji, dok će muškarci nositi crvene bermude i plave majice.

Izgledaće - ovako:

Srpski olimpijci / Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Podsetimo, kolekcija opreme u kojoj će nastupati naši sportisti je bazirana na nacionalnim motivima i bojama srpske države, a dominira stilizovani krst koji se nalazi na grbu Srbije i nosi nekoliko poruka - veru, snagu, nadu, predanost, pripadnost, lojalnost, cilj...

Evo i kako izgleda kompletna kolekcija, koju smo vam nedavno i prikazali kada ju je srpski olimpijski tim predstavio javnosti:

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)